Bålteknik

Der er mange gode grunde til at blive god til at tænde bål.
Bålet kan give varme til kroppen efter en lang og måske kold dag på tur og det giver også mulighed for at man kan få tørret sit våde tøj.
Desuden er bålet og en god varmekilde, når der skal laves mad -og at lave mad over bål ude i det fri er en herlig aktivitet!

Brænde til bål
Til madlavning er det en rigtig god idé at flække sit brænde ned til en tykkelse på mindst 3 fingre.


Båltyper

Der er mange forskellige mådet at bygge sit sit bål op på. Det hænger også sammen med hvad formål bålet har.
Skal det bruges til madlavning over flammer? skal det lave gløder til at bage i ? eller skal det være et økonomisk bål der sparer mest muligt på brændet?

Pagodebålet

Bålteknik
Skriv en tekst her
Bålteknik
Skriv en tekst her
Bålteknik
Skriv en tekst her
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net