Bagte æbler med kanelsmør

Udhul æblerne så du fjerner kernehuset, men lad der være et par cm tilbage i bunden. Fyld knuste kiks, lidt smør, sukker og kanel i æblerne.
Pak æblerne ind i folie, og bag dem i bålets gløder eller på rist over gløderne i ca. 20 min.

Ingredienser:
4 personer: 4 æbler, 3 digestive kiks, 4 tsk smør, 4 tsk sukker, 2 tsk kanel (evt. mindre)

24 personer: 24 æbler, 18 digestive kiks, 24 tsk smør, 24 tsk sukker, 12 tsk kanel (evt. mindre)
Bagt æble stegt æble med kanel smør sukker kiks
Når æblet er taget ud af bålet, så pak foliepakken lidt op og lad den stå et par minutter og køle af. Server evt. æblet i foliepakken på en serviet, så det ikke er så varmt at holde på. Det er lettest at spise med en teske.  
kanelsukker
Bland gerne kanelen og sukkeret sammen før du tager til bålpladsen. Så er det lettere og hurtigere at dosere, når man sidder mange og skal fylde ingredienser i æblerne. En lille måleske er en god ting at have med, især med børn.
Lav din egen hjemmeside med mono.net