Bagte æbler med marcipan og chokolade

Ingredienser:
10 personer: 10 æbler, 200 gram marcipan, 200 gram chokoladeknapper eller revet mørk chokolade.

Bagte æbler med marcipan
Af hygiejnemæssige årsager kan det i nogle tilfælde være en god idé at klargøre portionerne på forhånd.
Bagte æbler med marcipan
Udhul æblerne så du fjerner kernehuset, men lad der være et par cm tilbage i bunden. Det er lettest at gøre med en kartoffelskræller. Hvis du kommer til at lave hul helt igennem æblet er det ikke noget problem, da du bare lukker det igen med en marcipanprop.
Bagte æbler med marcipan
Fyld skiftevis lidt marcipan og lidt chokolade i æblet.
Bagte æbler med marcipan
Luk til sidst hullet med en prop af marcipan.
Bagte æbler med marcipan
Pak æblerne ind i folie, og bag dem i bålets gløder eller på rist over gløderne i ca. 20 min.
Er I mange der har æbler på samme bål, kan det være en god idé at lave små figurer eller mærker i staniolparkerne, så man kan finde sit eget æble igen.
Bagte æbler med marcipan
Lad æblet stå og køle lidt af og mærk forsigtigt om æblet er kølet nok af til at spise. Velbekomme.
Lav din egen hjemmeside med mono.net